Link Search Menu Expand Document (external link)

Prețuri și modalități de plată

1. Care anunțuri se plătesc?

În majoritatea categoriilor anunțurile sunt gratuite, excepțiile fiind enumerate mai jos:

Categorie Preț
Imobiliare → De închiriat 1 anunț gratuit / peste 1 anunț - 3 credite (plata credite Romimo) / 3 EURO + TVA (plata cu Card)
Imobiliare → De vânzare 1 anunț gratuit / peste 1 anunțuri - 5 credite (plata credite Romimo) / 5 EURO + TVA (plata cu Card)

Limită anunțuri: numărul maxim de anunțuri gratuite/cont este de 500. Peste 500 de anunțuri - 0.05 Euro (plata prin Credit Romimo)

2. Mărește-ți șansele de succes folosind produsele de promovare!

Anunțul tău va avea mai mult succes, dacă alegi una din opțiunile de promovare ale anunțului:

Promo 7 Promo 15 Promo 30
Mai multe vizualizări De 10 ori mai multe vizualizări Economisești timp și bani achiziționând acest produs
Afișarea deasupra listei de anunțuri simple Anunțul tău va fi afișat deasupra anunțurilor simple Anunțul tău va fi afișat deasupra anunțurilor simple
Evidențiere cu un alt design Evidențiere cu un alt design Evidențiere cu un alt design
Promovare timp de 7 zile Promovare timp de 15 zile Promovare timp de 30 zile
Repostare inclusă Repostare inclusă Repostare inclusă
  Include o repostare automată (după 7 zile) Include 3 repostări automate (una la 7 zile)
Categorie Produs Preț plata cu cardul / Credit Romimo
Imobiliare → De închiriat Promo 7 5,94 EURO, TVA inclus / 4,99 credite
Imobiliare → De închiriat Promo 15 8,32 EURO, TVA inclus / 6,99 credite
Imobiliare → De închiriat Promo 30 11,89 EURO, TVA inclus / 9,99 credite
Imobiliare → De vânzare Promo 7 9,51 EURO, TVA inclus / 7,99 credite
Imobiliare → De vânzare Promo 15 15,46 EURO, TVA inclus / 12,99 credite
Imobiliare → De vânzare Promo 30 23,79 EURO, TVA inclus / 19,99 credite

3. Modalități de plată a produselor Romimo

A. Plata cu cardul - Mobilpay

Plata cu cardul prin Mobilpay poate fi efectuată de către oricine dispune de un card activ cu efectiv în cont. În momentul în care decizi să plătești astfel produsele oferite de portalul nostru, vei fi redirecționat către serverul procesatorului de plăți electronice, unde îți introduci, în mediu securizat, informațiile privind plata.

Datele ce trebuie introduse sunt datele de identificare ale posesorului: numele și prenumele exact cum este el inscripționat pe card, adresa posesorului + codul poștal, dar și datele cardului: seria sa, data expirării și codul format din 3 cifre de pe spatele cardului.

După confirmarea plății și după ce anunțurile pentru care ai plătit vor apărea evidențiate pe portal, vei primi o confirmare a acestui lucru pe adresa ta de email iar banii vor fi debitați din contul tău bancar. Mai multe detalii legate de plata online prin Mobilpay poți citi aici: https://www.mobilpay.ro/public/contact/.

B. Plata folosind Creditul Romimo

Acum economisești timp și bani promovându-ți anunțurile folosind Creditul Romimo, fără să mai fii nevoit să parcurgi procedura de plată prin Card. În plus, beneficiezi de un bonus de până la 50% încărcându-ți contul tău Romimo. Bucură-te de o mai mare flexibilitate când vine vorba de promovarea anunțurilor tale, deoarece Creditul Romimo poate fi folosit când dorești, timp de 12 luni.

Important: Creditul aflat în cont nu poate fi retras.

C. Plata cu SMS - Netopia Payments

În momentul în care decizi să plătești creditele Romimo prin SMS, va trebui să ai la îndemână telefonul mobil de pe care inițiezi plata și să fii într-una dintre rețelele disponibile pentru valoarea de credite pe care vrei să o încarci în contul tău Romimo.

  • Accesează pagina de încărcare credite Romimo
  • Alege una dintre cele două valori de credite care au disponibilă plata prin SMS: 5 și 10 credite Romimo
  • Selectează plata prin SMS și dă click pe [Încarcă]
  • Vei fi redirecționat către serverul procesatorului de plăți electronice, Netopia Mobilpay, unde îți vei introduce introduce numărul de telefon folosit pentru plată, asigurându-te că ai acest telefon la îndemână.
  • Dă click pe [Plătesc în siguranță]
  • Trimite un SMS cu textul de pe pagina Netopia Mobilpay de pe numărul pe care ai inițiat plata, către numărul care apare în aceeași pagină Netopia Mobilpay: ex. Trimite 390000 prin SMS la 7511 și confirmă plata.
  • Vei primi un cod de validare pe care trebuie să îl introduci în câmpul special dedicat acestuia de pe pagina Netopia Mobilpay: Cod validare
  • Dă click pe [Validez]
  • Vei fi redirecționat către pagina de plată cu succes pe Romimo și vei avea creditele încărcate în contul tău Romimo instant, pentru a te putea bucura imediat de repostarea automată!

Plata prin SMS este disponibilă doar pentru încărcarea de credite Romimo.

Plata prin SMS inițiată de pe un anumit număr de telefon se poate finaliza cu succes doar de pe același număr de telefon. Dacă în timpul procesului de plată dorești să modifici numărul de telefon de pe care vrei să achiți creditele Romimo, poți da click pe [Vreau să plătesc cu alt număr] pe pagina Netopia Mobilpay.

Plata prin SMS este procesată de Netopia Mobilpay și poate fi efectuată de către oricine are un telefon mobil cu un abonament de telefonie activ, într-una dintre rețelele în care este disponibilă plata prin SMS.

Se poate plăti prin SMS încărcarea de credite Romimo pentru valorile de 5 credite (prin rețelele partenere Vodafone, Telekom, Orange și Digi Mobil) și 10 credite Romimo (în rețelele partenere Vodafone și Orange).

Pentru orice alte informații vă rugăm să ne scrieți folosind pagina de contact.